SÅ ***** BRA!!

HEJSAN <3
Just nu sitter jag här och typ inte gör något. Men det är så att jag har blivit sjuk :'( som jag inte gillar!!!!!!! Jaja men idag ska jag då vara hemma :( och typ tråka... Men nu ska jag berätta om filmen... Den var så ***** bra asså jag höll på och dö... Han är så ***** snygg också... Det är han ju alltid. Men nu lev jag värkligen "Kär" typ.. Älkar han musik och honom... Jag recomenderar den filmen!! :) hihi det var allt typ :)
KRAM Alma



Så ***** skönt asså!!

HEJSAN!! :) <3
hej just nu sitter jag här och tänker, *** vad skönt att sluta skolan kl 12 idag, haha!! Så skönt asså.. Och sen när vi harställt fram klockan idag så var dt som att sluta 11.00 ännu skönare!!! <3 haha... Så jag har suttit framför datorn och trögat typ enda sen 12.15 typ ;) är as skönt!! Specielt när man inte fick någon läxa idag helr!! Hah asså det här äger!! typ värsta lyxiga livet alltså!! ;) :PPPPPPPPPPPPPPPP Och sen ikväll ska jag och min kompis se Never Say Nver med justin bieber, och han som är så ***** snygg oxå.. ASSÅ.. Det här är min lyko dag!! Så ***** glad oxå!!! Haha assså det äger ju!!!! LOVE IT!!! Bjuder på 2 bilder :)
han ä så ***** söt!!
KRAM Alma

Jaha...

HEJS :)
Just nu är jag hemma från dundret och jag komm på att.. jag har ju klippt mej och glömt att visa för er :) jag klippte mej i oonsdags 23 mars alltså :) här kommer en bild :)
FÖRE:
EFTER:
vad tkr ni?? Jag blev nöjd :) hah :) det var allt :) bye
KRAM Alma

Tjejhelgen med tjejerna

Hejsan Just nu sitter jag med Elin och Esther, vi ser finalen på lets dance det är bra!!! Eller typ kul :) vI är just nu i dundret och det är ASEAs kul!!!!! Liten tjej helg alltså! Fy fan vad kul! ASS, ja asså jag vet inte riktigtvad jag ska skriva... Så jag går..kram KRAM Alma

Bilder till Vilma :)


HEJSAN <3








det var allt! PUz <3
KRAM Alma <3


Vilmiz, och mer

HEJSAN <3
hej alla gulliga... Luleå vann.. Oh yeh!! haha.. Jaja som ni ser har jag gjort en ny hedar vad tycker ni?? Jag blev ganska nöjd faktist... :) Idag på skolan så hade vi tidning och mer fast då var det bara hämska skare typ matte och sånt.. Blä!!! Jaja när jag kom hem var jag med Vilma vi gjorde en hedar åt båda våra bloggar båda vi blev nöjda.. Och så gjorde vi läxan :) haha inte så kul... ;) Jaja vad blir det imorgon?? Juste vi ska till måttsund!!! :) Jippie.. Inte för att måttsund typ är det roligaste stället som finns men det ska ändå bli kul. Åka skidor och sån :) <3 det var typ allt :) här kommer en bild på söta Vilma! <3

gullig du är!!
KRAM Alma <3

Rally!! <3

HEJSAN <3
Tänkte ba säga att jag varit på rally idag, överkalix, det var kul :) Och sen var det ju ett tag sen jag skrev satt... men det har inte hänt såhämskt mycket :) Bara varit på kalas varit på skolan varit på innebandy sammandrag,kalix, och sen nu rallyt :) vi var på isen när dom körde för det var där dom körde :) hh <3 Pappa och Lena är på Hockey slut spel för luleå... Vi kmr förlora.. CAM ABBOTt ÄR INTE MED!!?? Nu förstår jag att ni undrar varför.. Han hade sparkat på en hockey spelare i djurgården och det var inte så farligt men nu är han avstängt så det är inget att se.. Jag vill inte se heller. Vi har ingen chans att vinna om inte båda "ABBOTtS" är med... så vi får vel se hur det går om dom kommer till slut spel.. Skriver mer om det sen ;) PUz


ser ni vem som är vem?? Nej det gör inte jag heller.. men, om ni gör det kommentera gärna.. här kommer mina skor jag köpte :

dom här blev det :) och sen köpe jag avslutnings skor/sommarskor

och dom i profil...

och jag och Vilma i profil:

Vilma :)

jag koncetrerad i matchen (INNEBANDY)
KRAM Alma

Love u^^

Hejsan <3
Just nu sitter jag här och typ inte gör något. Idag var vi med klassen på teknikens hus:) det var skojj, vi körde robolabb det var så j**** kul asså :) och sen så gjorde vi saker av typ gammal grejer... men men jag gjorde och köpte detta:
gjorde den :)
köpte...
gjorde :)
sen överskrifte skrev jag för att willow smith hon är så jäkla bra och är 00a som mej :) kul hr kommer några
låte heter 21 century girl sök på youtube!! så J**** bra!! och se har hon gjort en låt som heter whip my hair den eh oxå riktigt bra men jag tycker 21 cutery girl är bättre!!
PUz
KRAM Alma

Home at mom

Hejsan :)
Just nu sitter jag här och ser top model 13 det har redan varit satt jag kan det typ utan till..  Och sen så idag med skolan var vi på Arcus hallen den tråkigaste dagen som är varje år så vi är så trött på det... Men det är jag och min kompis och min andra kompis och min 3 dje... Hah :) Men men just nu är jag hos mamma och jag har varit hos henne frpn fredag ;) Jag har just fixar mitt nya konto at msn.. Jo asså jag har kollat lite på skor och vilka tycker ni är best?? Här kommer dom :)
dem från nelly.com dom kostar: 399 kr här kommer dom andra:
Skor - Converse: All Star Light Hi | Yttersidan av skon
den kostar 699 kr Den färgen eller denhär:
Skor - Converse: All Star Light Hi | Yttersidan av skon
dom som också kostar 699... Jag önskar det var rea..
KRAM Alma ♥

Blogg med Elin och Else!!!!!

hejsan :)
checka in min nya blogg med Elin och Else.
Den heter: http://litemerammilivet.blogspot.com
KRAM Alma <3

Dundret

Hejsan alla fina :)
Sorry att jag inte har bloggat men har varit i dundret från fredag till idag :) Jag har fått lite skid åkning i mina nya pjäxor och lite snowbord åkning med mina snygga boots :) Hah :) hih men vad har  ni gjort i helgen? , dom sista dagarna innan skolan :( Hatar skoolan!! Ni kanske inte gör det... Eller jag hatar vel inte skolan vissa emnen är kul men vissa inte... :) Och jag gillar att träffa kompisar och sånt men ja typ sånt, och rasterna är oxå kul :) Hah jaja Det var vel typ allt :) här kommer en bild :)

inte så snygg på mig hih :) Jah jah jag bjuder oxå på en
KRAM Alma :) ♥

Nytt obejektiv :)

Hejsan!! <33
Just nu sitter jag här och ser på tv :) När vi kom hem så sa pappa att han hade en överraskning till mig och Esther och vi frågade vad vad vad?? Då sa han ett obejektiv som man kan zooma 300 mm med och det är asss bra :) Och jag har köt ett par nya pjäxor också här kommer lite bilder :)

Foto: Jag
den är inte redigerad lovvar :)

Foto: Jag
Obejektivet :)

Foto: Jag
när man zoomar in ;)

Foto: Jag =)
utan in zoomat
här kommer mina nya pjäxor :)

Foto: Jag =)
På den hör sidan av pjäxan är ju röd där nere men på andra sidan är den vit :)

Foto:Jag =)
Snygga?

Foto: Jag =)
Vad tycker ni??   Kommentera!! =)
KRAM Alma

Grattis!!

hejsan
Grattis för 345 inlägg på bloggen grattis!!!!!

GRATTISSSS!!! (JAG HAR GJORT DEN SJÄLV)
GRATTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSGRATTTTTTTTTIIIIIIIISS

Nytt tema ♥

Hejsan :) <33
Vad tycker ni om det nya?? jag blev rätt nöjd :) Vad tycker ni? Ni får gärna  kommentera :) <33 hih

Vad tycker ni om den?? Jag gillar den ;)
KOMMENTERA!!
KRAM Alma ♥

Nya kläder :)

HALLOTHEWORLD! <333
HEJSAN idag på morgonen så gjorde jag typ inget hehe :) sen så kl 10 när stan öppna gick jag och shoppade upp mina pängar på gina (presenkort)  ------>>>>Ginas hemsida<<<<<<<-------------- Och jag köpte:
Tröja: 149 kr
en ring för 99 kr
och sen bara ett vanligt linne för 99 kr Vitt linne :) ja det var allt :) KRAM
KRAM Alma

HALLU!!!

HEJSAN!! <3
Hej hej just nu sitter jag bara här och är lite på facebook också och bara slappar helt änkelt :)) Hih idag har jag varit med jossan :) Hon är forfarande kvar :) det är superduper kul att vara med josse :) ;) Vi har gått på stan jag köte en tröja på gina och sen köpte jag inget mer :))) HAH :) Jag lägger in bilder sen :) Jah ikväll ska jag äta fondue Det ska bli superduper gott :) Idag har jag ju också varit på fotboll det var också kul :) det var asssss kul :) Hah ja nu vet jag inte vad jag ska skriva :) heh ... ja juste, burlesq var ass bra den var värkligen superduper bra!!! :) Hah jaja det var all:) Jag bjuder på bilder :)
KRAM Alma ♥

Jihooo!!!

HEJSAN!!!
Just nu sitter jag glad som tusan. Vi ska se berlesque!!!!! Jahh jag var villat se den så länge... Ja imorgon så ska jag gå på träning ( fotboll) Jag skriver nog inte innan för den börjar lixom 10 och slutar lixom 11!!! JÄTTE JOBBIGT... Dåliga tider tkr jag. Så jag ska ta en buss till b- näset och sen går jag bara till jympa hallen :) På torsdag så åker jag till pappa... Mamma hade en grej så jag går till pappis på torsdag ;) Sen på fredag åker vi till dundret igen, jag kom lixom hem IDAG!! Så jag är lixom as trött. Hihi jaja jag kanske somnar i soffan när vi ser på film :) Jag bjuder på bilder :)
KRAM Alma :) ♥

RSS 2.0